Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bosschaart eist plaats in A-selectie terug


10 januari 2009 - Pascal Bosschaart heeft de vakbond voor profvoetballers, Pro Prof, in de hand genomen. Co Andriessen (Pro Prof) eist namens Pascal Bosschaart zijn plaats terug in de A-selectie van ADO Den Haag.

ADO-trainer André Wetzel liet Bosschaart eerder deze week weten dat de speler zich voortaan mocht melden bij de beloften van de club, Bosschaart laat het nu niet zitten bij deze verbanning. In zijn contract heeft Bosschaart namelijk zwart op wit staan dat hij contractspeler van de A-selectie is.

In het verleden, de jurisprudentie wijst dat uit, is het vaker voorgekomen dat spelers op zo'n manier hun plaats in de A-selectie terugkregen. Ajax heeft hierop zelfs enige tijd geleden besloten de standaardcontracten te herzien om dat in de toekomst te voorkomen, ADO Den Haag blijkbaar niet. ADO Den Haag en Bosschaart zijn momenteel in gesprek over een oplossing.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!