Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Huysegems mag FC Twente verlaten


11 januari 2009 - Stein Huysegems heeft zijn zinnnen gezet op een vertrek bij FC Twente. De Belgische aanvaller is dit seizoen geen basisspeler en heeft de clubleiding inmiddels verzocht mee te werken aan een transfer.

Huysegems tegenover het Algemeen Dagblad: "Ik kom te weinig aan spelen toe. Ik ben nog te jong om op de bank te verpieteren." Duidelijk is wel dat FC Twente de aanvaller niet zo maar laat vertrekken, er zal een transfersom op tafel moeten komen. "Maar de club wil wel geld zien. Hoeveel? Ik schat iets minder dan een miljoen euro."

Sinds 2004 speelt Huysegems al in Nederland nadat AZ hem oppikte bij Lierse SK. Via Feyenoord belandde de aanvaller in de zomer van 2007 bij FC Twente. KRC Genk zou interesse hebben in Huysegems. "Die club heeft geïnformeerd, maar ik weet niet of dat tot iets concreets leidt."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!