Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord legt jonge Tsjech vast


12 januari 2009 - Jong Feyenoord speelde vandaag een oefenduel tegen Haalem. De ploeg uit de Jupiler League werd door Jong Feyenoord met 1-0 verslagen door een goal van Mitchell Schet. Opvallender was een aantal nieuwe gezichten, Feyenoord heeft een aantal buitenlandse talenten op proef zo is duidelijk geworden.

zo maakte de Poolse proefspeler Benrans in de spits zijn opwachting, ook een andere Poolse en ook een Braziliaanse proefspeler maakten hun opwachting. Feyenoord heeft hun namen niet bekend gemaakt om de concurrentie niet wakker te schudden.

Naast de proefspelers kwam ook een Tsjechische aanvaller in actie genaamd Paclav Svoboda. De speler is met het oog op de toekomst door Feyenoord aangetrokken en zal na de winterstop zijn opwachting gaan maken in de A1.

'Ik vind dat wij het vandaag heel aardig hebben gedaan,' aldus de coach van Jong Feyenoord, Alex Pastoor, op de website van de Rotterdammers. 'Tegen een Haarlem dat toch al dicht tegen de tweede competitiehelft aanzit. We wilden vandaag vanuit een gedegen organisatie spelen, met de nadruk op de momenten dat wij de bal niet hadden. En dat is goed gelukt.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!