Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Verbeek, Bosz en Janssen weg bij Feyenoord


14 januari 2009 - Gertjan Verbeek is weg als trainer van Feyenoord, dat maakte de club vandaag bekend in een persconferentie. Assistent-trainer Wim Janssen en technisch directeur Peter Bosz hebben zich solidair verklaard met Verbeek. Gudde noemde Feyenoord 'technisch onthoofd'.

Allereerst kwam algemeen directeur Eric Gudde aan het woord. De algemeen directeur maakte het vertrek van Verbeek bekend, waarbij ook duidelijk is geworden dat Janssen en Bosz hun conclusies hebben getrokken. De directie en de Raad van Commissarissen van Feyenoord hebben Leon Vlemmings bereid gevonden om voorlopig Feyenoord als trainer te leiden, Vlemmings heeft hierover overigens contact gezocht met Verbeek. Gudde noemde het vertrek van Verbeek 'een absoluut verlies'. De algemeen directeur: "De chemie tussen de spelers en de trainer was helemaal weg. Vanaf dag één heeft hij geen eerlijke kant gekregen."

Duidelijk is dat de relatie van Gertjan Verbeek met de spelersgroep verre van ideaal is, deze relatie werd eigenlijk met de dag slecht. Verbeek zou in een gesprek met Gudde zelfs hebben laten weten 'Ik ben een vechter maar dit is vechten tegen windmolens'. Hierop is uiteindelijk besloten om Verbeek op non-actief te stellen.

Gertjan Verbeek was zeer positief over de club Feyenoord, maar de spelersgroep bracht de oefenmeester in een onmogelijke situatie. Verbeek op de persconferentie: 'Ik mag graag mijn schouders er onder zetten, maar na overleg met directie traden er steeds meer twijfels op. Na een teleurstellende training van vannochtend werden ook de laatste twijfels weggenomen. Het was uitgewerkt, zo eerlijk moet je ook tegen jezelf zijn.'

Wed 50 euro GRATIS bij Unibet!!!!

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!