Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Buijs had het goede gevoel bij ADO


15 januari 2009 - Danny Buijs gaat aan de slag bij ADO Den Haag, hij maakt bij de ploeg van Wetzel het seizoen af. "Ik ga altijd op mijn gevoel af. En dat gevoel zat goed bij ADO Den Haag," zo stelt Buijs in het Algemeen Dagblad.


Buijs sprak met het Algemeen Dagblad en liet zich een aantal vragen stellen. Waarom een half jaar? "Ja, om verschillende redenen. Mijn contract bij Feyenoord liep af, al had de club nog een optie voor een jaar. Maar Feyenoord had al aangegeven die niet te gaan lichten. Ik zou dus transfervrij zijn na dit seizoen. Dan is een half jaar perfect om te zien of het bevalt, voor zowel mijn persoontje als voor ADO."

Twijfelde je niet toen Verbeek als trainer van Feyenoord vertrok. "Precies één seconde is dat door mijn hoofd gegaan. Ik had al met André Wetzel gesproken, de deal was al in kannen en kruiken. Dan is het niet netjes om op het laatste moment te zeggen: ik doe het niet. Bovendien, het hoofdstuk Feyenoord is afgesloten. Daarnaast kun je je afvragen: wie komt er nu bij Feyenoord? Wat zijn de plannen?"

Het Algemeen Dagblad vroeg ook hoe Buijs terugkeek op zijn periode bij Feyenoord. "Het is niet wat ik ervan verwacht had. Als je tien jaar in de jeugd van Feyenoord hebt gespeeld en je komt later terug dan heb je een jongensdroom. En in een jongensdroom maak je winnende doelpunten, ben je belangrijk voor de club. Dat is niet gebeurd. Iemand vroeg of ik dan mislukt ben bij Feyenoord. Dat vind ik weer te ver gaan. Ik heb 66, 67 wedstrijden gespeeld in tweeëneenhalf jaar tijd. Als het er nou twee waren geweest..."

Waar zou het zijn misgegaan vroeg ook het Algemeen Dagblad aan de speler. "Je moet altijd eerst naar jezelf kijken. Blijkbaar heb ik niet gebracht wat had gemoeten. Het is wel zo dat ik gehaald ben voor de rechterkant in een 4-4-2 systeem. Daarin heb ik maar vier duels gespeeld. Verder stond ik geloof ik op zeven verschillende posities in het elftal."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!