Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Theo Bos kiest voor andere namen


16 januari 2009 - Theo Bos heeft zijn elftal grondig gewijzigd ten opzichte van zijn voorganger Hans Westerhof, dat meldt Omroep Gelderland. De van FC Den Bosch overgekomen Bos wil een 4-4-2 systeem gaan hanteren waarbij opvallend genoeg een plaats is ingeruimd voor Mads Junker. Op de positie van linksback geeft Bos de voorkeur aan Nicky Kuiper boven Jeroen Drost.

Ook Sébastien Sansoni heeft onder Bos weer een basisplaats, niet in het hart van de verdediging maar juist op het middenveld. Vitesse speelt morgen een uitwedstrijd tegen subtopper FC Twente.

Opstelling Vitesse: Velthuizen, Verhaegh, Sprockel, Van der Struijk, Kuiper, Claudemir, Sansoni, Hofs, Molhoek, Junker en Kolk.

WED 50 EURO GRATIS OP FC TWENTE - VITESSE!!

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!