Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen geduldig met Pedersen


16 januari 2009 - Nicklas Pedersen behoort nog niet tot de wedstrijdselectie van FC Groningen komend weekend. Trainer Ron Jans heeft besloten zijn Deense aankoop buiten de selectie te laten voor de uitwedstrijd tegen Sparta.

Ron Jans op de website van FC Groningen: "Hij ligt conditioneel dus wat achter op de groep en wij willen geen enkel risico met hem nemen. Hij heeft niet alles met de groep meegedaan in de afgelopen twee weken, omdat hij ook wat kleine klachten had. Hij heeft nog een paar weken nodig om helemaal op krachten te komen."

"Hij staat viereneenhalf jaar onder contract en ik beloof dat hij in die periode in ieder geval wel een keer in de basis zal staan,” grapte de coach. “Sepp De Roover leek prima op koers te liggen, maar moest zich donderdag afmelden met liesklachten. Brian van Loo heeft op de laatste dag van het trainingskamp een enkelkwetsuur opgelopen. Daarom zit Gijs Koopmans op de bank in Rotterdam."

WED 50 EURO GRATIS OP SPARTA - GRONINGEN!!

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!