Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Henk Fraser vertrekt bij ADO Den Haag


16 januari 2009 - Henk Fraser stopt na dit seizoen bij ADO Den Haag. De 42-jarige ex-prof is dan twee seizoenen actief geweest bij de club uit de Residentie. "Ik hoop op een nieuwe uitdaging," aldus de oud-voetballer van onder meer Feyenoord en Roda JC.

Fraser verruilde vorig jaar na acht seizoenen Feyenoord voor een nieuw avontuur bij ADO Den Haag. In eerste instantie was hij werkzaam als assistent-trainer van Wiljan Vloet, dit seizoen legt de trainer zich meer toe op het coachen van Jong ADO Den Haag.

Jong ADO Den Haag staat momenteel bovenaan in de reserve eerste divisie. "We gaan voor het kampioenschap," aldus Fraser die blij is om bij ADO Den Haag in de keuken te hebben gekeken na acht jaar bij Feyenoord. "Ik heb veel geleerd en heb ADO Den Haag leren kennen als een fantastische club."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!