Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sahar direct matchwinner voor De Graafschap


17 januari 2009 - Ben Sahar heeft zijn visitekaartje afgegeven aan het Nederlandse voetbalpubliek. De aanvaller, op huurbasis overgekomen van Chelsea, maakte een fraaie goal en was constant gevaarlijk voor De Graafschap. Zijn treffer betekende de enige goal van het duel tussen De Graafschap en Willem II op de Vijverberg.

Er was in de eerste helft geen verschil te zien tussen de nummer zeventien (De Graafschap) en de nummer tien (Willem II) van de Eredivisie. De Graafschap was zelfs de bovenliggende partij. Trainer Henk van Stee had voor een zeer actieve aanval gekozen met spelers als Luuk de Jong, Jason Oost en Ben Sahar. Geert den Ouden moest zodoende genoegen nemen met een plaats op de bank.

Willem II had duidelijk moeilijk met de bewegelijke spelers van De Graafschap. De thuisploeg, gesteund door de eigen aanhang, kwam dan ook geheel terecht op voorsprong. Ben Sahar ging naar binnen, zocht zijn rechterbeen en krulde de bal op schitterende wijze in de rechterkruising achter Willem II-doelman Maikel Aerts. De voorsprong was terecht, De Graafschap had de betere kansen. Leon Hese en Frank Demouge maakte er ook een boeiende avond van door constant harde duels aan te gaan.

In de tweede helft probeerde Willem II het wel en was het in de openingsfase even de bovenliggende partij. Aan de andere kant oogde ook een koppel tussen de ingevallen Geert den Ouden en Ben Sahar zeer vetrouwd. Bijna had Ben Sahar ook in de tweede helft op fraaie wijze gescoord, Aerts kon echter redden op een volley van de op gele schoenen spelende Ben Sahar. In Doetinchem bleef het ook bij 1-0 en daardoor kon De Graafschap drie punten bijschrijven terwijl Ben Sahar zich bij zijn debuut als matchwinner liet kronen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!