Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heracles pakt punt in Den Haag


17 januari 2009 - Ondanks de komst van drie nieuwe spelers wist ADO Den Haag vandaag de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo niet te winnen. De ploeg van Wetzel speelde teleurstellend met 2-2 gelijk.

Aan de kant van ADO Den Haag begonnen Berry Powel, Danny Buijs en Timothy Derijck in de basis. Ook bij Heracles Almelo was er een basisplaats ingeruimd voor een nieuweling, de Finse buitenspel Juha Hakola stond in de basisopstelling.

ADO Den Haag was in het duel de bovenliggende partij, in de eerste helft liet men aanvallend een aantal fraaie dingen zien. Het was dan ook niet verwonderlijk dat ADO Den Haag na 26 minuten spelen de leiding pakte. Het was Karim Soltani die de score opende. Nog voor rust werd de voorsprong ongedaan gemaakt, het was Hagenaar Ricky van den Bergh die namens Heracles tegenscoorde.

In de tweede helft was ADO Den Haag opnieuw de betere partij en kwam het opnieuw terecht op voorsprong. Het was ditmaal nieuweling Timothy Derijck die scoorde. ADO Den Haag bleef kansen krijgen maar wist de trekker maar niet over te halen. Uiteindelijk was het Boakye die namens Heracles elf minuten voor tijd de gelijkmaker aantekende. In de slotfase kwam ADO Den Haag nog goed weg nadat een kopbal van Schulmeister volgens Bossen niet over de doellijn was gegaan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!