Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Manchester City en HSV eens over De Jong


17 januari 2009 - Nigel de Jong staat binnen enkele dagen onder contract bij een club uit de Premier League. Manchester City heeft met HSV een akkoord bereikt over een transfer van de 24-jarige De Jong. Het kapitaalkrachtige Manchester City zou ongeveer 20 miljoen euro voor De Jong betalen.

De 24-jarige De Jong is nu zelf in onderhandeling met The Citizens. De Jong is de eerste grote aankoop van Manchester City deze transferperiode. Manchester City hoopt nog een aantal spelers te kunnen contracteren, waaronder ook Kaka (AC Milan).

Het HSV van trainer Martin Jol zou inmiddels op zoek zijn naar een vervanger van De Jong. Mark van Bommel (Bayern) staat hoog op het verlanglijstje van de Noord-Duitse club.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!