Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bayern laat Van Bommel niet naar HSV gaan


18 januari 2009 - Mark van Bommel zal HSV deze transferperiode niet komen versterken. De middenvelder werd gezien als de opvolger van Nigel de Jong die op het punt staat naar Manchester City te verkassen, Bayern wil echter niet meewerken.

"Wij gaan Van Bommel deze transferperiode absoluut niet verkopen", aldus directeur Uli Hoeness tegenover Bild. Ook Martin Jol, trainer van HSV, ziet geen mogelijkheid om Van Bommel naar zijn club te halen: "Dat is onmogelijk."

Martin Jol kan in ieder geval wel de transfermarkt op met het geld wat HSV van Manchester City ontvangt voor De Jong. HSV zou maar liefst 20 miljoen euro kunnen bijschrijven en met dat geld wil Jol een vervanger voor De Jong halen, een extra verdediger en eventueel een aanvaller. In de zomer raakt HSV namelijk Ivica Olic kwijt aan Bayern München, de Kroatische aanvaller heeft een aflopend contract en vertrekt zodoende transfervrij.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!