Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ wint in Volendam met 2-0


18 januari 2009 - AZ is goed uit de winterstop gekomen. Het spel van de Alkmaarders was weliswaar niet sprankelend maar de drie punten werden gepakt. De ploeg van Louis van Gaal won op het kunstgras in Volendam met 2-0. AZ blijft daarmee dus koploper in de Eredivisie.

In de eerste helft deed FC Volendam weinig onder voor AZ. De ploeg van Frans Adelaar kreeg een aantal goede kansen, waaronder eentje van Jack Tuyp op slag van rust. Op dat moment had AZ al een 1-0 voorsprong in handen door een treffer van Ari. De Braziliaanse aanvaller, die een aanvalskoppel vormde met Moussa Dembele, had de score na elf minuten spelen geopend.

Na rust was AZ de betere ploeg, zoals het eigenlijk vooraf al was verwacht. AZ speelde echter ook met de handrem, mede doordat FC Volendam het de ploeg van Van Gaal niet langer moeilijk kon maken. Uiteindelijk zou dat tot uiting komen in de 2-0 door David Mendes da Silva.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!