Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC wil af van Collins John


19 januari 2009 - Collins John heeft geen toekomst meer bij NEC, zo meldt De Pers. De aanvaller kan op zoek naar een nieuwe club. NEC huurt de aanvaller sinds het begin van het seizoen van het Engelse Fulham en kan tot april een optie lichten om de speler transfervrij over te nemen. Deze optie lijkt men vrijwel zeker niet te lichten.

John kampt al het gehele seizoen met een flinke conditionele achterstand. De Nijmeegse club had gehoopt dat John na de winterstop al nagenoeg fit was, maar dat is nog altijd niet het geval. Het Duitse Borussia Mönchengladbach zou interesse hebben in de 2-voudig international. Dit seizoen kwam John slechts zesmaal in competitieverband in actie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!