Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Tomasson en Landzaat sluiten aan


19 januari 2009 - Feyenoord kan vermoedelijk stel weer beschikken over Denny Landzaat en Jon Dahl Tomasson. Beide spelers misten nagenoeg het gehele seizoen maar trainden vandaag volledig met de groep mee.

Tomasson kwam dit seizoen slechts drie duels in actie, terwijl Landzaat enkel in de openingswedstrijd van het seizoen speelde. Beide spelers trainden gisteren al met de groep mee maar moesten het partijspel nog aan zich voorbij laten gaan. Vandaag trainden beide internationals volledig mee met de groep van interim-trainer Leon Vlemmings.

Fit is het tweetal voorlopig nog niet, daarvoor missen ze nog wat wedstrijdritme. Georginio Wijnaldum, Tim de Cler en Serginho Greene zijn al wat langer aan het trainen met de groep. Het is niet uitgesloten dat bijvoorbeeld Wijnaldum morgen al zijn rentree kan maken in het bekerduel tegen SC Heerenveen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!