Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

City en HSV wachten op De Jong


19 januari 2009 - Manchester City heeft al enige tijd een akkoord met HSV over de transfer van Nigel de Jong. Het is echter wachten op een akkoord tussen Manchester City en Nigel de Jong over een meerjarig contract, de twijfels groeien.

Afgelopen weekend kwam Manchester City al met HSV tot een akkoord over een transfersom van ongeveer 20 miljoen euro. Nu is het de beurt aan De Jong om overeenstemming te bereiken. Vermoedelijk zal dat ook op korte termijn gebeuren.

Er spelen nog een aantal zaken op de achtergrond die De Jong graag goed wil afhandelen. De vriendin van De Jong, Winonah Leefland, zou namelijk voor de tweede keer zwanger zijn. Daarnaast heeft De Jong in Duitsland een steeds groter wordend bedrijf wat gespecialiseerd is in de import en export van oldtimers.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!