Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Reuzendoders vanavond in actie


21 januari 2009 - Een paar maanden geleden knikkerden de amateurs van FC Lienden eredivisieclub Vitesse uit de beker. Een verrassing van jewelste. Wedden op deze underdog had destijds veel geld kunnen opleveren. Via websites als Unibet kan nu alsnog een aardig zakcentje worden verdiend met FC Lienden.

Degene die zijn geld op FC Lienden zet, kan zijn inzet 16 keer terugverdienen, terwijl bij winst van Roda JC de inzet 1,15 wordt verdubbeld. Ook AZ neemt het op dezelfde dag op tegen een amateurclub, namelijk Achilles. De koploper is met een kans van
1.04 : 1 torenhoog favoriet. De avontuurlijke wedder die kiest voor Achilles heeft met 28 : 1 een veel hoger rendement.

Wed nu 50 euro GRATIS op Roda JC - FC Lienden

Volgens Anne-Jaap Snijders van Unibet zijn dit soort wedstrijden de krenten in de pap van de KNVB-beker. "De charme van het bekertoernooi is dat het zo onvoorspelbaar is. Iedereen wint van iedereen. En dat kan mensen die inzetten op de underdog behoorlijk wat geld opleveren. In het bekervoetbal bestaan geen kleintjes meer."

Wed nu 50 euro GRATIS op een wedstrijd van vanavond

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!