Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jordan Remacle van RKC naar RBC


21 januari 2009 - Jordan Remacle maakt per direct de overstap van RKC Waalwijk naar RBC Roosendaal. De 21-jarige aanvaller maakt het seizoen op huurbasis af in Roosendaal om vervolgens een meerjarig contract te tekenen.

Remacle stond sinds de zomer van 2006 onder contract bij RKC Waalwijk. Een vaste basiskracht was de speler nooit, Remacle werd zelfs afgelopen seizoen verhuurd aan Helmond Sport. Dit seizoen kwam Remacle vijftien maal in actie waaronder een aantal invalbeurten.

Nu huurt RBC Roosendaal de Belgische aanvaller tot het einde van het seizoen van RKC Waalwijk. Vervolgens ligt Remacle nog een seizoen vast in Roosendaal. RBC heeft een eenzijdige optie om het contract vervolgesn met nog een seizoen te verlengen tot de zomer van 2011.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!