Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Redacties op het verkeerde been door mail Feyenoord


21 januari 2009 - Een nieuwe hoofdsponsor voor Feyenoord? Een echt lijkende mail van Gido Vader, perswoorvoerder van Feyenoord, liet weten dat Fishermens Friend met ingang van komend seizoen op het shirt van de Rotterdammers zou prijken. Fortis zou namelijk stoppen.

Ook de redactie van VoetbalPlus.nl kreeg de mail binnen. Fishermens Friend die shirtsponsor van Feyenoord zou worden in plaats van Fortis. Het kon onmogelijk waar zijn waarop er contact is opgenomen met Feyenoord die onze vermoedens hadden bevestigd, er is iemand geweest die met het mailadres van Gido Vader de mail naar een groot aantal voorname journalisten in Nederland had gestuurd.

Helaas was niet iedereen argwanend want na het bericht wat rond 14.00 werd verstuurd, was op vele websites het bericht opgenomen onder de headlines. Inmiddels heeft Feyenoord ook officieel laten weten dat het om een valse mail ging. Onder andere Sportweek en Sport1 hebben het bericht vervolgens van hun site verwijderd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!