Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mario Been hoopt nog op een verdediger


22 januari 2009 - NEC is wat betreft Mario Been nog niet klaar op de transfermarkt. De oefenmeester was gisteren content met het debuut van Dennis Rommedahl in de bekerwedstrijd tegen Sparta maar hoopt nog op een centrale verdediger.

"Het liefst één die ook rechtsback kan spelen", zegt de trainer van NEC tegen Omroep Gelderland. "Maar jongens die wij hier zo in kunnen zetten, zijn er niet veel. We hebben nog een paar weken. We zullen geen gekke dingen doen."

Rommedahl deed precies wat Been verlangde. De Deense aanvaller, op huurbasis overgekomen van Ajax, viel in positieve zin op en gaf ook nog eens een assist. "Hij maakt diepte zonder bal. Dat hebben Bouaouzan en Ntibazonkiza minder. Als je ziet hoe gevaarlijk Dennis voor rust is... Hij kan heel belangrijk worden voor NEC."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!