Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC verrast met aantrekken Brouwer


22 januari 2009 - RKC Waalwijk heeft zich tot het einde van het seizoen versterkt met Jordy Brouwer. De twintigjarige aanvaller wordt gehuurd van Liverpool. Brouwer doorliep de jeugdopleiding van Ajax voordat hij in januari 2007 de overstap maakte naar Liverpool.

Bij de Engelse topclub van Ryan Babel en Dirk Kuyt heeft Brouwer nog een contract tot de zomer van 2011. Brouwer speelde bij Liverpool bij de reserves en ziet RKC Waalwijk als een mogelijkheid zich verder te kunnen ontwikkelen.

"Het feit dat FC Utrecht eerder dit seizoen interesse toonde in Jordy, geeft wel aan dat het een jongen is met kwaliteit. Jordy is een fysiek sterke aanvaller. Hij is lastig van de bal te krijgen en heeft in het verleden bewezen een doelpunt te kunnen maken", aldus algemeen directeur Henry van der Vegt van RKC Waalwijk op de website van de club. "Jordy heeft aangegeven zich graag verder te willen ontwikkelen in de top van de Eerste Divisie. Hij staat te popelen om in Waalwijk aan de slag te gaan."

Jordy Brouwer: "Ik ben blij dat RKC WAALWIJK mij de kans biedt om te spelen. Ik hoop dan ook dat ik een bijdrage kan leveren aan eventuele promotie naar de Eredivisie."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!