Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

HSV meldde zich nog niet in Alkmaar


23 januari 2009 - In principe wil AZ haar middenvelder Demy de Zeeuw niet kwijt. De Alkmaarders weten echter maar al te goed dat elke speler een prijs heeft, dus ook De Zeeuw. De international wordt door Duitse media gelinkt aan HSV dat op zoek is naar een vervanger van Nigel de Jong.

Marcel Brands, technisch directeur van AZ, tegenover De Telegraaf. "Op de nieuwjaarsreceptie zijn we vorige week ook duidelijk geweest wat betreft het verkopen van belangrijke spelers. En Demy is een dergelijke steunpilaar die we graag willen behouden"

"Maar HSV wilde De Jong ook graag houden, totdat er een miljoenenbod op tafel kwam", vervolgt Brands zijn verhaal in De Telegraaf, hij kan de fans op dit moment geruststellen. "Er heeft zich niemand bij ons gemeld."

De Zeeuw zou het liefst het seizoen met AZ afmaken in de hoop het kampioenschap te kunnen vieren, toch ziet hij HSV als een mooie vervolgstap in zijn loopbaan. "Ik vind Hamburger SV een prachtige club en natuurlijk denk je daar over na als er interesse is. Maar ik heb niks vernomen en richt me voor de volle honderd procent op AZ."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!