Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord opent gesprekken met Been


23 januari 2009 - Feyenoord heeft een eerste gesprek gehad met Mario Been en diens zaakwaarnemer over een mogelijk dienstverband als hoofdtrainer komend seizoen. Op korte termijn lijkt er een tweede gesprek op de planning te staan.

Been herhaalde hier nogmaals het seizoen bij NEC te willen afmaken. 'Uiteraard hebben we er begrip voor dat Mario zijn periode bij NEC goed af wil sluiten', aldus algemeen directeur Eric Gudde tegenover Feyenoord.nl. 'Wij willen dat hij vanaf komend seizoen trainer wordt van Feyenoord en binnenkort zullen we de gesprekken hierover voortzetten.'

Feyenoord sprak in het huis van algemeen directeur Eric Gudde in Maassluis met Mario Been en diens zaakwaarnemer Rob Jansen. Namens Feyenoord waren naast Gudde ook financieel directeur Onno Jacobs en huisjurist Joris van Benthem aanwezig.

Mario Been tegenover het Algemeen Dagblad: "Het was een zeer goed gesprek en we gaan er absoluut uitkomen. Het gaat om een overeenkomst voor volgend seizoen. Ze hebben nog wel geprobeerd me over te halen per direct te komen. Maar hoe zeer ik ook Feyenoorder ben, ik wil mijn afspraken met NEC absoluut nakomen." Been wilde niets zeggen over de contractduur: "We hebben het ook nog niet afgerond. Er zal nog meer worden gesproken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!