Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV Venlo kan ook verliezen


23 januari 2009 - Telstar heeft vandaag dan toch laten zien dat VVV Venlo de verslaan is. Telstar versloeg de tot dusver bijna ongenaakbare koploper vanavond met 2-1. Achtervolger RKC Waalwijk maakte geen fout en won eenvoudig tegen TOP Oss. Excelsior komt morgen pas in actie.

RKC Waalwjk - TOP Oss 5-0
RKC Waalwijk maakte vanavond gehakt van TOP Oss. De ploeg van Ruud Brood won met maar liefst 5-0 van de streekgenoot. Fred Benson opende de score, Van Mosselveld zou nog voor rust de 2-0 aantekenen. Na rust zouden Gudde en tweemaal De Ceulaer de eindstand op 5-0 zetten.

Telstar - VVV Venlo 2-1
Al na twee minuten spelen kwam VVV Venlo op voorsprong. Het was de topscorer van de Jupiler League, Sandro Calabro, zou openen. Zes minuten later was het echter alweer gelijk, Koning zorgde voor deze gelijkmaker. Vlak na rust zou de goaltjesdief van Telstar, Glynor Plet, de 2-1 eindstand op het bord zetten. Telstar, in het rechterrijtje van de Jupiler League maar in het bezit van een periodetitel, verslaat dus VVV Venlo.

Overige uitslagen
MVV - FC Dordrecht 2-2
RBC Roosendaal - Go Ahead Eagles 0-1
FC Emmen - FC Eindhoven 1-4
FC Den Bosch - FC Omniworld 3-1
FC Zwolle - AGOVV Apeldoorn 3-2
Helmond Sport - BV Veendam 1-3

SC Cambuur - Fortuna Sittard werd afgelast.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!