Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap heeft middenvelder Chelsea op proef


24 januari 2009 - De mogelijkheid bestaat dat De Graafschap de beschikking krijgt over een tweede sepler van Chelsea. De Superboeren huurden al Ben Sahar en krijgen de komende dagen Jamie Smith op proef.

Smith is 22 en is een aanvallende middenvelder, al eerder gaf trainer Henk van Stee te kennen nog op zoek te zijn naar een diepgaande middenvelder. Mogelijk dat Smith dit plaatje kan invallen, tot minimaal woensdag traint de middenvelder mee. Vandaag speelt Smith ook mee in een oefenduel van de beloften.

De aanvallende middenvelder kwam eenmaal in actie voor het eerste elftal van Chelsea. De afgelopen jaren werd de speler verhuurd aan Queens Park Rangers, Sheffield Wednesday en Norwich City.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!