Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente wint derby in Almelo


25 januari 2009 - FC Twente blijft het uitstekend doen in de Eredivisie. De ploeg van Steve McLaren nestelde zich vaster op de derde plaats door de streekderby tegen Heracles Almelo te winnen.

In de eerste helft was FC Twente iets sterker. Marko Arnautovic had in Almelo de openingstreffer op zijn schoen maar oog in oog met Pieckenhagen ging hij slecht om met deze mogelijkheid. In de blessuretijd van de eerste helft was het Kenneth Perez die op fraaie wijze FC Twente op voorsprong zette.

Na rust probeerde de thuisploeg de gelijkmaker te forceren, FC Twente gaf echter maar erg weinig weg en bleef op de been. Op aangeven van Wout Brama zou Marko Arnautovic een kwartier voor tijd de 2-0 aantekenen, daarmee leek het duel gespeeld. In de slotfase werd het nog even spannend door een goal van Ricky van den Bergh. FC Twente hield stand en pakte zodoende de drie punten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!