Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Buijs bezorgt ADO Den Haag drie punten


25 januari 2009 - Danny Buijs was vandaag goud waard voor ADO Den Haag. De van Feyenoord overgekomen middenvelder tekende in en tegen Volendam voor de enige treffer van de middag. Drie belangrijke punten voor ADO Den Haag die ook volgend seizoen in de Eredivsiie willen blijven.

FC Volendam was in de eerste helft het minst slecht. In de tot dan toe weinig opwindende wedstrijd zorgde scheidsrechter Nijhuis voor een opvallende beslissing. FC Volendam werd een strafschop onthouden omdat Nijhuis oordeelde dat Derijck de overtreding beging buiten de zestien. Het leidde tot grote opwinding van alles awt Volendam was.

In de tweede helft probeerde ADO Den Haag er meer een wedstrijd van te maken. Nadat Verhoeven nog kon redden op een inzet van Berry Powel was het Danny Buijs die zijn nieuwe ploeg een goede dienst bezorgde. Buijs nam namelijk de enige goal van zijn rekening waardoor ADO Den Haag op acht punten komt van mede-promovendus FC Volendam.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!