Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Doelpuntenfestijn bij Utrecht-Sparta


25 januari 2009 - Een waar doelpuntenfestijn vanmiddag in de Galgenwaard. FC Utrecht ontmoette Sparta wat zou resulteren in zes doelpunten, netjes verdeeld over beide teams.

Al na zes minuten spelen kwam Sparta op voorsprong door een fraaie goal van de jonge Kevin Strootman, waarvan wordt gezocht dat AZ hem nadrukkelijk volgt. Lang stond de 0-1 stand in Utrecht niet op het bord. Silberbauer tekende namelijk al snel voor de gelijkmaker, dit op aangeven van Cedric van der Gun. Diezelfde Van der Gun zou FC Utrecht na twintig minuten spelen op voorsprong zetten.

Daarmee was het in de eerste helft nog niet gedaan met doelpunten. Joey Godee zou Sparta namelijk weer op gelijke hoogte brengen. Twee minuten na de gelijkmaker ging Sparta-doelman Cor Varkevisser opvallend in de fout op een inzet van de jonge Uiterloo. Loic Loval profiteerde van de losgelaten bal door de 3-2 aan te tekenen.

In de tweede helft zou Sparta alsnog een punt pakken. De ploeg van Foeke Booy zou tot scoren komen via Rydell Poepon. Beide teams zouden uiteindelijk dus niet veel opschieten met het gelijke spel.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!