Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen gaat afscheid nemen van Matthijs


26 januari 2009 - Paul Matthijs gaat FC Groningen aan het einde van het seizoen verlaten, de clubleiding heeft besloten het aflopende contract met de middenvelder niet te verlengen. De 32-jarige Matthijs speelt sinds 1992, met een tussenstap van een seizoen bij AZ, al voor FC Groningen.

"In het geval van Matthijs spreek je niet van een zakelijk besluit", aldus manager technische zaken Henk Veldmate op FCGroningen.nl. "Paul heeft grote verdienste gehad voor de club en hoe hij momenteel met zijn positie binnen de selectie van FC Groningen omgaat, verdient ook een groot compliment. Wij hebben onze beslissing vooral op basis van voetbaltechnische argumenten genomen."

"Wij vinden dat Matthijs het beste tot zijn recht komt op de positie van verdedigende middenvelder", aldus Veldmate. "Als je kijkt naar de samenstelling van de groep, dan hebben wij die positie met Danny Holla en Oluwafemi Ajilore goed bezet en ook naar volgend seizoen toe al op die manier ingevuld. Wij denken daarom dat Paul niet aan veel speelminuten zal toekomen en dan is het voor beide partijen wenselijk om naar een betere invulling te zoeken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!