Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Excelsior en RKC ruilen spelers


26 januari 2009 - Er staat een spelersruil op de rol tussen Excelsior en RKC Waalwijk. Johan Voskamp maakt de overstap naar Waalwijk, terwijl Kevin Vink naar Rotterdam vertrekt. Dinsdag hopen de clubs de spelersruil af te ronden.

Zowel Voskamp als Vink zijn bij hun huidige club hun basisplaats kwijt, daarnaast zijn beide spelers toe aan een nieuwe uitdaging. Eerder werd al bekend dat Voskamp niet van plan was zijn aflopende contract te gaan verlengen. Ook Vink, geboren in het Rijnmond-gebied, was toe aan een nieuwe stap.

"Ik heb bij Excelsior een hele goede periode gehad", aldus Voskamp in het Algemeen Dagblad. "Alleen de laatste weken waren minder dan iedereen had gehoopt. Nu liggen er weer mogelijkheden. RKC wil zich dit seizoen nog mengen in de strijd om het kampioenschap."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!