Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV heeft geen interesse in terugkeer Gomes


27 januari 2009 - PSV is niet van plan deze transferperiode een bod te doen op de Braziliaanse keeper Gomes. PSV reageert daarmee op berichten van verschillende media op het feit dat de club Gomes zou willen terughalen van Tottenham Hotspur.

Door de komst van Cudicine zal Gomes het in Londen nog moeilijk gaan krijgen. Een nieuwe blunder lijkt waarschijnlijk fataal voor de sympathieke doelman.

"Wij hebben ook vernomen dat Tottenham een keeper heeft aangetrokken, maar er is geen direct contact met Gomes. Intern hebben we nog nooit gesproken over een eventuele terugkeer," aldus manager scouting en transfers, Adrie van Kraaij, in het Algemeen Dagblad. "Natuurlijk horen wij wel eens iets van hem, maar dat is dan omdat enkele spelers nog contact met hem onderhouden."

Van Kraaij: "We hebben bij zijn transfer naar Engeland financiële afspraken gemaakt met Tottenham en die komt die club na. En op de vraag of Gomes al dan niet nog welkom is, kan ik kort zijn. Intern is dat geen punt van discussie geweest, omdat het totaal geen onderwerp is."

"We zijn inderdaad niet actief op zoek naar versterkingen," bevestigt Van Kraaij. "Maar dat kan in de voetbalwereld over tien minuten anders zijn. Als bij ons alsnog een speler wordt weggehaald, moeten we misschien wel in actie komen. Maar zoals de situatie nu is, houden we ons rustig."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!