Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ versterkt zich met Ragnar Klavan


27 januari 2009 - Ragnar Klavan staat op het punt Heracles Almelo te verruilen voor AZ, zo meldt TC Tubantia. AZ was op zoek naar een extra verdediger door blessures van Hector Moreno en Niklas Moisander. Het is onbekend hoeveel AZ betaalt voor de international van Estland.

De 23-jarige Klavan verruilde in de zomer van 2006 het Noorse Valarenga voor Heracles Almelo. Al snel werd Klavan een basiskracht en werd hij veelvuldig gelinkt aan transfers naar Feyenoord en PSV. Het is nu uiteindelijk AZ dat toeslaat bij de linksbenige verdediger. Klavan speelde 95 wedstrijden in het eerste elftal van Heracles. Een pluspunt is ook dat Klavan de Nederlandse taal machtig is.

Het is onbekend of Heracles nog op zoek gaat naar een vervanger van Klavan, daarnaast heeft de club ook niet veel tijd meer. Op 2 februari sluit namelijk het transfer window. Ook is onduidelijk hoeveel Heracles ontvangt van AZ.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!