Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Volendam pakt punt in Breda


31 januari 2009 - FC Volendam heeft verrassend een punt gepakt in het Rat Verlegh Stadion tegen NAC Breda. Het werd in Noord Brabant 1-1 en dat is een flinke opsteker voor de rode lantaarn drager in de Eredivisie.

Het leek niet de avond te zijn voor FC Volendam. De ploeg van Frans Adelaar begon goed en kreeg ook kansen. Volendam mocht het zelfs vanaf elf meter proberen, Hofstede faalde echter vanaf de penaltystip. NAC Breda werd hierdoor wakkergeschud en had nog voor rust een aantal grote mogelijkheden, gescoord werd er echter niet.

Kolkka zou na een uur spelen de thuisploeg op voorsprong zetten met behulp van een Volendams-been. Lang bleef de 1-0 niet op het bord staan. Via Rowin van Zaanen werd het namelijk al snel gelijk, het was de eerste treffer van Volendam in 2009. De 1-1 bleef op het bord staan. Volendam pakt dus een punt in Breda.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!