Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord en RKC eens over Van der Berg


12 juli 2003 - RKC Waalwijk en Feyenoord zijn vanavond eindelijk tot overeenstemming gekomen over de overgang van Rotterdammer Peter van den Berg, zo meldt de club uit Waalwijk. De verdediger zelf praat vanavond met Feyenoord om persoonlijk rond te komen.

RKC Waalwijk en Feyenoord zijn vanavond eindelijk tot overeenstemming gekomen over de overgang van Rotterdammer Peter van den Berg, zo meldt de club uit Waalwijk. De verdediger zelf praat vanavond met Feyenoord om persoonlijk rond te komen. Naast twee Excelsior-spelers betaald Feyenoord een bedrag aan de Brabanders voor de oud-speler van Excelsior. Steve Olfers wordt voor een jaar gehuurd en Said Boutahar tekent een contract voor één seizoen met een optie voor nog twee seizoenen. De hoogte van het bedrag is nog niet bekend. Van den Berg had bij Rkc nog een contract tot volgende zomer.
Van den Berg speelde 89 wedstrijden voor Rkc, waarin 3 maal tot scoren kwam. Voordat hij naar de Waalwijkers vertrok, speelde hij bij Az, Cambuur en Excelsior. De verdediger speelde in totaal 296 wedstrijden in het betaalde voetbal. Scoren deed hij daarin 7 keer. Bron: FR-Fans.nl

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!