Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RBC Roosendaal heeft Sparta-duo binnen


2 februari 2009 - RBC Roosendaal heeft nog voor het einde van de transfermarkt zaken gedaan met Sparta Rotterdam. Vandaag om middernacht sluit de transfermarkt maar RBC Roosendaal is er in geslaagd zowel Cees Toet als Jeffrey Vlug van Sparta te huren, zo meldt RTV Rijnmond.

RBC Roosendaal en Sparta deden deze transferperiode al eerder zaken. De Poolse verdediger Maciej Wilusz zou het seizoen in Roosendaal afmaken maar raakte al snel geblesseerd en zou vervolgens terugkeren naar Rotterdam. Nu zou Cees Toet de vacante positie in de verdediging moeten overnemen.

Ook Jeffrey Vlug is bij RBC Roosendaal in beeld, vorig seizoen speelde de aanvaller ook al bij die club op huurbasis. Vlug was dit seizoen door Sparta verhuurd aan Go Ahead Eagles maar is in Deventer geen vaste waarde. Eerder trok RBC Roosendaal al Jordan Remacle van RKC Waalwijk aan. RBC Roosendaal bezet momenteel de zeventiende plaats in de Jupiler League.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!