Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twente legt twee jongelingen vast


2 februari 2009 - FC Twente heeft zich op de slotdag van de transfermarkt nog weten te versterken. Het gaat hierbij om de Fin Petteri Pennanen en de Tsjech Martin Sus.

Beide spelers waren in het verleden als eens op proef in Enschede en zijn in eerste instantie gehaald voor Jong FC Twente dat onder leiding staat van Cees Lok. Uiteraard hoopt de clubleiding van FC Twente de speleers op termijn in het eerste elftal te verwelkomen.

Pennanen is een achttienjarige middenvelder en meervoudig jeugdinternatinoal van Jong Finland. FC Twente wilde de speler al eerder vastleggen maar familie-omstandigheden gooiden vorig jaar roet in het eten. Twente was de speler niet vergeten en legde hem vandaag alsnog vast. Pennanen kwam in eigen land uit voor Kuopion Palloseura Oy.

De transfer van de Tsjechisch jeugdinternational Martin Sus is nog opvallender. De speler kwam op proef en Twente dacht de speler transfervrij te kunnen strikken. FC Brno dacht hier anders over, waarop Twente besloot zich terug te trekken. De zaak kwam voor een commissie van de UEFA die oordeelde dat een transfer wel degelijk mogelijk was.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!