Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van der Schaaf tekent bij Brondby


2 februari 2009 - Remco van der Schaaf vervolgt zijn loobpaan in Denemarken. De Deense topclub Brondby verloste de middenvelder uit zijn lijden bij het Engesle Burnley waar hij mede door blessures niet veel speelminuten maakte.

Afgelopen zomer vertrok Van der Schaaf bij Vitesse om te profiteren van zijn transfervrije status. Zijn ultieme droom kwam uit, Van der Schaaf ging namelijk spelen bij een echte traditionele Engelse club. Het was Burnley dat uitkomt in de Championship, een niveau onder de Premier League.

Het liep echter niet zoals gewenst en Brondby biedt nu dus uitkomst. De Deense topclub huurt de middenvelder tot het einde van het seizoen van Burnley, de club heeft een optie tot koop genomen op de speler. Van der Schaaf heeft in Engeland nog een contract tot de zomer van 2011.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!