Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV haalt Cocu bij technische staf


2 februari 2009 - Philip Cocu behoort per onmiddelijke ingang tot de technische staf van PSV. De oud-international en voormalig aanvoerder van de Eindhovenaren zal tot heteinde van het seizoen interim-coach Dwight Lodeweges gaan ondersteunen.

Algemeen directeur Jan Reker in het Algemeen Dagblad: "De laatste plooien zijn glad gestreken. Ik heb vanmiddag contact gehad met KNVB-directeur Henk Kesler en met bondscoach Bert van Marwijk. Beiden stemmen in met de komst van Cocu, die zich vanaf nu nadrukkelijk met onze selectie gaat bemoeien en zich minder met de A1 jeugd zal bezig houden."

Cocu is volgend seizoen niet beschikbaar voor PSV. Cocu wil namelijk betrokken blijven bij het Nederlands Elftal en met het WK in Zuid Afrika in aantocht wordt het allemaal te veel van het goede. Reker tegenover het Algemeen Dagblad: "Die twee functies waren niet te combineren. Phillip krijgt het volgend seizoen erg druk met Oranje. Jammer, maar we zijn al ontzettend blij dat hij ons komende maanden helpt."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!