Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Utrecht klopt tevergeeft aan voor Sno


2 februari 2009 - FC Utrecht is er niet in geslaagd Evander Sno op huurbasis over te nemen van Ajax. De Domstedelingen klopten vandaag verrassend aan bij Ajax om de speler tot het einde van het seizoen te huren. Utrecht zag in Sno de gewenste spits.

Sno kwam met Jong Ajax vanavond in actie tegen Jong Willem II. Vorige week besloot Marco van Basten de van origine middenvelder terug te zetten naar de beloften, omdat Sno naar zijn mening een afspraak met zowel de technische als medische staf had genegeerd. Sno werd voor een week verbannen en lijkt mogelijk al snel weer terug te keren.

Ajax nam Evander Sno afgelopen zomer over van Celtic voor naar verluidt 3,5 miljoen euro. De speler kan tot dusver niet imponeren in Amsterdam en is ook geen vaste basiskracht. Toch wilde Ajax niet meewerken aan een tijdelijk vertrek van de voormalig jeugdinternational.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!