Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dordrecht legt doelman Jong RKC vast


2 februari 2009 - FC Dordrecht heeft in Waalwijk haar derde doelman gevonden. De club uit de Jupiler League had behoefte aan een extra doelman na het plotselinge vertrek van Sjoerd Rensen naar FC Eindhoven.

FC Dordrecht maakte vorige week bekend Tristan Peersman te hebben gecontracteerd als opvolger van Govert Boyen die de voorkeur gaf aan een maatschappelijke loopbaan. Reservedoelman Sjoerd Rensen trok vervolgens zijn conclusies en besloot te vertrekken.

De clubleiding in Dordrecht had zodoende behoefte aan een extra doelman. De twintigjarige Nick van der Ploeg werd doorgeschoven als reservekeeper. De negentienjargie Kevin de Kok komt nu van RKC Waalwijk over waar hij keeper was van het beloftenelftal. De Kok had in Waalwijk geen contract en gaat in Dordrecht op amateurbasis spelen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!