Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Clubicoon vertrekt bij IJsselmeervogels


2 februari 2009 - Christian Opschoor vertrekt aan het einde van het seizoen bij IJsselmeervogels. Eerder kwam de speler uit voor Kozakken Boys en Huizen. Zijn prijzenkast is voor amateurbegrippen imposant, toch besluit Opschoor te verkassen bij een van de grootste clubs uit het amateurvoetbal in Nederland.

Christian Opschoor in het Algemeen Dagblad: "Kort samengevat: het botert niet tussen mij en trainer Roy Wesseling. Ik ben na een rugblessure in het begin van het seizoen op de bank terechtgekomen en mag af en toe opdraven. Ja, ik ben inmiddels topfit, maar ik heb zo weinig wedstrijdritme dat ik kracht en conditie tekort kom. Er is nog veel meer gebeurd dit jaar, maar daar wil ik niet verder over uitweiden. IJsselmeervogels is een prachtige club, waar ik heel veel heb meegemaakt. Maar voor mij is het nu tijd om naar een andere club uit te zien."

Het is op dit moment nog onbekend waar Opschoor komend seizoen zal spelen. "Ik heb inmiddels met een aantal clubs gesproken. Ik kan nog geen namen noemen, omdat ik nog geen keuze heb gemaakt. Kozakken Boys? Mijn oude club, dat zou een mogelijkheid zijn. ASWH is ook een mooie club. Ik wil sowieso ook volgend seizoen in de hoofdklasse spelen en bij een club die om de prijzen speelt. Ik ben verwend de laatste jaren en dat wil ik de komende seizoenen nog niet missen. Ik ben pas 28 jaar en nog helemaal gek van het spelletje. Daarom vind ik het ook vervelend dat ik zo weinig speeltijd krijg. Ik woon in Houten en ik werk in Gorinchem, dus ik zoek het wel in die omgeving. Ik ga niets overhaasten. Ik heb ook nog even de tijd."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!