Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC en Fortuna gaan fuseren


3 februari 2009 - Fortuna Sittard en Roda JC moeten per ingang van komend seizoen gaan fuseren, dat is het advies van de stuurgroep die een mogelijke fusie de afgelopen maanden onderzocht. De clubs hebben zich volgens De Limburgers achter het advies geschaard.

Later vandaag zal de stuurgroep met een verklaring komen. Eerst krijgen de clubs de tijd hun eigen medewerkers in te lichten. De populaire Fortuna-site FortunaHome.com roept fans op hun onvrede kenbaar te maken. "Laat uw ongenoegen heel duidelijk blijken. Bij de bestuurders, de beslissingmakers, bij de provincie, bij de media (die dit bewust niet eerder hebben verteld) en bij de zakelijke mensen die bewust hebben gekozen om onze club kapot te maken. Laat het ze gerust merken! Uiteraard alles binnen de grenzen van de wet."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!