Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Cambuur - Zwolle afgelast


3 februari 2009 - Wie de winnaar zal worden van de vierde periodetitel zal ook vandaag niet duidelijk worden. Het duel van kanshebber FC Zwolle is namelijk afgelast. Cambuur - FC Zwolle stond aanvankelijk vrijdag op het programma maar werd toen afgelast vanwege de slechte gesteldheid van de kunstgrasmat vanwege de weersomstandigheden, dat is nu ook het geval.

Eerder werd al duidelijk dat ook BV Veendam - FC Omniworld vandaag opnieuw geen doorgang kan vinden. Het duel HFC Haarlem - RBC Roosendaal gaat vanavond wel gewoon door. Beide clubs kunnen nog niet beschikken over de nieuwe spelers, Haarlem versterkte zich met Chedric Seedorf terwijl bij RBC Roosendaal maar liefst vijf spelers aan de selectie werden toegevoegd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!