Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw geen winst voor Ajax


3 februari 2009 - Ajax heeft opnieuw niet weten te winnen in de Eredivisie. De ploeg van Marco van Basten speelde op eigen veld met 2-2 gelijk tegen Heracles Almelo, de ploeg van Gert Heerkes had zelfs nog enige tijd een 2-0 voorsprong in handen. Woede was er in de slotfase toen een doelpunt van Ajax werd afgekeurd vanwege buitenspel.

De tijd dat clubs als Heracles Almelo met knikkende knieen naar Amsterdam gingen lijkt voorbij. Al na twaalf minuten pakte Heracles in de Amsterdam ArenA brutaal de leiding, het was Ricky van den Bergh die scoorde. In de minuten daarvoor was het namelijk juist Ajax dat grote kansen had verkregen via Cvitanich en Suarez maar deze wisten het net niet te vinden.

Tot overmaat van ramp zou Heracles na een half uur spelen zelfs op 2-0 komen, het was de jonge Schulmeister die tot scoren kwam. In de tweede helft ging Ajax steeds meer drukken en moet Heracles uiteindelijk capituleren. Twintig minuten voor tijd tekende Miralem Sulejmani voor de aansluitingstreffer. Twee minuten later kreeg Ajax een strafschop na een overtreding op Siem de Jong, die hierbij zijn sleutelbeen brak maar het duel wel uitspeelde. De strafschop die volgde werd door Suarez binnengeschoten.

Diep in blessuretijd leek Ajax ook te gaan winnen. De ssistent-scheidsrechter oordeelde hier anders over en zag een buitenspelsituatie. Televisiebeelden wezen echter aan dat er voor buitenspel geen sprake was, dit tot grote woede van Marco van Basten die de titel nu toch echt uit zijn hoofd mag zetten.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!