Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Glasgow Rangers - AC Milan gratis te bekijken


4 februari 2009 - Vanavond zijn er weer een groot aantal wedstrijden live te zien op de website van Unibet. Zo wordt het vriendschappelijke duel Glasgow Rangers - AC Milan, met Seedorf, Beckham en Ronaldinho, live uitgezonden maar ook de Portugese topper tussen Sporting en FC Porto is gratis te bekijken.

Een registratie op de website van Unibet is voldoende om naar de wedstrijd te kijken. Er zijn verder geen verplichtingen tot het doen van weddenschappen. Elke dag zijn er wel sportwedstrijden online en gratis te bekijken, wat betreft voetbal wordt komend weekend de Italiaanse topper tussen Palermo en Napoli uitgezonden.

Registreer je nu bij Unibet en kijk vanavond al naar bijvoorbeeld Glasgow Rangers - AC Milan gratis en live op je PC. Link naar website Unibet

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!