Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zware loting voor Jong Oranje


4 februari 2009 - Er wacht Jong Oranje een zwaar kwalificatieserie voor het EK 2011 in Denemarken. De ploeg moet het gaat opnemen tegen Spanje, Polen, Finland en Liechtenstein.

Spanje is samen met Nederland de grote favoriet voor de eindzege in deze poule met Polen als gevaarlijke outsider. Ook Finland kent een goede lichting. Liechtenstein moet als voetbaldreumus geen enkel probleem opleveren.

De nummers 1 van elke poule alsmede de beste 4 runner-ups gaan door naar de playoffs. Deze veertien clubs zullen strijden om de zeven plaatsen voor het Europees Kampioenschap. De achtste deelnemer aan het toernooi is gastland Denemarken. Op het EK zijn startbewijzen te verdienen voor de Olympische Spelen van 2012 in Londen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!