Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twente nieuwe nummer twee


4 februari 2009 - FC Twente is de nieuwe nummer twee van Nederland. De ploeg van Steve McLaren profiteerde optimaal van puntverlies van Ajax gisteren door in de eigen Grolsch Veste met 4-1 te winnen van NAC Breda.

Het was de 500ste wedstrijd van Sander Boschker in het shirt van FC Twente, een bijzondere mijlpaal. Zijn teamgenoten deden precies wat er in een dergelijke wedstrijd verwacht word. Al vroeg in het duel was het namelijk al gespeeld.

Na 22 minuten spelen opende Marko Arnautovic de score. Nog geen tien minuten later werd het al 2-0. Peter Wisgerhof raakte de bal niet helemaal goed maar het was wel een doelpunt. Daarmee ging FC Twente rusten met een 2-0 voorsprong.

Toen Elia na een uur spelen ook nog eens de 3-0 aantekende was het duel gespeeld. Idabdelhay tekende enkele minuten later nog wel voor de eretreffer maar het was Romano Denneboom die in de slotfase de eindstand op 4-1 bepaalde.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Bas_Denekamp op 7 februari 2009 om 15:56
Ze spelen geweldig meteen eerste minuut druk op de bal dat zie je niet meer veel teams doen. Complimenten.

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!