Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord sterkste in Rotterdamse stadsderby


4 februari 2009 - Eindelijk weer een winst voor Feyenoord in de Eredivisie. De ploeg van interim-trainer Leon Vlemmings wist in de eigen Kuip de honderste stadsderby tussen Feyenoord en Sparta met 1-0 te winnen.

Al vroeg in het duel kwam Feyenoord op voorsprong, het was opnieuw Diego Biseswar die op fraaie wijze tot scoren kwam. Feyenoord, met een goed spelende Jon Dahl Tomasson in de basis, kreeg door de voorsprong vertrouwen en Sparta kwam in de verdrukking.

De ploeg van Vlemmings kreeg voldoende kansen om ook op 2-0 te komen, onder meer via Roy Makaay. De treffer bleef uit en daardoor was het nog erg lang spannend. Sparta gooide er in de tweede helft nog een slotoffensief uit maar Feyenoord wist op de been te blijven en heeft door de zege weer zicht op het linkerrijtje.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!