Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen wint met 2-0 van NEC


4 februari 2009 - FC Groningen heeft vanavond in de eigen Euroborg met 2-0 gewonnen van NEC. De bezoekers uit Nijmegen speelden meer dan een uur met een man minder door een rode kaart van verdediger Ramon Zomer.

De openingsfase in Groningen was toch echt voor NEC. De ploeg van Mario Been oogde fris en had goede kansen maar Luciano wist zijn doel schoon te houden. Een overtreding van Zomer in zijn eigen zestien leverde hem een rode kaart en Groningen een strafschop op. Na 25 minuten stond NEC met 10 man en had Groningen via Berg de 1-0 in handen.

Door de achterstand en de man minder situatie liet NEC zich echter niet van de wijs brengen, het bleef tot aan de rust goed voetballen. Na rust was de thuisploeg zeker de bovenliggende partij. Koen van de Laak zou na een uur spelen de eindstand op 2-0 zetten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!