Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wil goede lijn doortrekken


5 februari 2009 - Vanavond staat het laatste duel van deze doordeweekse speelronde op het programma. PSV krijgt in het eigen Philips Stadion ADO Den Haag op bezoek.

Gisteren werd al duidelijk dat interim-trainer Dwight Lodeweges het vanavond moest doen zonder de zieke Kromkamp en Ojo. Op de bank zit voor de verandering eens geen Cassio Ramos maar Bas Roorda als reservedoelman. Cassio is tot het einde van het seizoen verhuurd aan Sparta en maakte gisteren al zijn debuut tegen Feyenoord.

Na de 3-0 zege in Doetinchem op De Graafschap wil PSV vanavond opnieuw een goed resultaat neerzetten. PSV kan bij winst de vierde plaats van SC Heerenveen overnemen en zal nummer 3 Ajax dan op vier punten naderen.

Wed nu 50 euro GRATIS bij Unibet

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!